Erkend dealer

Kunststof Kozijnen

Voeg waarde toe

 aan uw woning

Een mooie uitstraling van uw woning en (isolatie)waarde toevoegen aan uw huis. Kwaliteitskozijnen doen veel goeds voor uw gevel. Met de juiste keuze en nette montage neemt uw woonplezier toe en draaien voorbijgangers nog eens om bij het zien van uw huis. Kiest u voor kunststof kozijnen bij Kunststof Kozijnen Westland, dan hebt u daar jarenlang plezier van.

 

Officieel

ALKU dealer

Kunststof Kozijnen Westland is erkend ALKU dealer. Dat betekent dat u bij ons alle kleuren, soorten en maten ALKU kozijnen kunt aanschaffen, intekenen en laten plaatsen. Kunststof Kozijnen Westland heeft zo altijd een ALKU kozijn voor u dat aansluit bij uw smaak en uw woning.

ALKU is gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste kunststof kozijnen. Deze kozijnen worden in de eigen fabriek in Nederland gemaakt. Alle producten van ALKU zijn energiebesparend, hebben een lange levensduur en zijn inbraakwerend. 

 

We denken

graag mee

Welke kleur, houtverbinding, scharnieren en welk soort ventilatie, glas en profielserie kunt u het beste kiezen? We helpen u graag om het perfecte kozijn te vinden. Leg ons uw wensen en idee over het eindresultaat voor, dan helpen we u kiezen.

 

Benieuwd wat ons advies voor u zou zijn?