Erkend dealer

Werkwijze

Zo werken wij

Bij Kunststof Kozijnen Westland nemen we u alles rondom kunststof kozijnen uit handen. Van advies tot montage. Wat kunt u dan precies verwachten? Lees meer over onze werkwijze.

 

Meedenken en

praktisch advies

Jarenlang genieten van kunststof kozijnen die bij u en uw huis passen, begint bij een adviesgesprek bij u thuis. Daar bespreken we uw wensen en idee├źn. Denk aan praktische zaken als: hoe gaat raambekleding samen met draaikiepramen? Maar ook aan smaak: welk kozijn past het beste bij u en uw huis?

 

Inmeten bij

u thuis

Vervolgens meten we alles in bij uw woning. Dan legt Frans ook gelijk uit hoe er gemonteerd wordt, waarop we letten en hoe we het afwerken. Denk bijvoorbeeld aan eisen voor de wind- en waterdichtheid. En aan verzorgde binnenafwerking met speciale materialen die bij het kozijn van uw keuze passen.

 

Montage

en controle

U weet door de vorige stap wat er gaat gebeuren tijdens de montage. En dat is ook precies hoe het in de praktijk gaat. Als onze monteurs klaar zijn, ziet u bijna niet dat ze geweest zijn. Want het is echt klaar als we het opleveren. Een laatste controle door de kwaliteitscontroleur en u weet zeker: van deze nieuwe kunststof kozijnen heb ik jaren plezier.